Шапаренко розповів, що трапилося з Динамо у грі із Зальцбургом

Гравець – про першу гру раунду плей-офф відбору Ліги чемпіонів

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко оцінив перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського «РБ Зальцбургу» (0:2):

- По такій грі ми заслужили на забитий м'яч вдома. Не знаю, з чим пов'язано те, що не вдалося це зробити - просто не реалізували свої моменти, а суперник - реалізував свої.

- Здавалося, «Динамо» мало завдавало ударів по воротах, особливо, у площину. З чим це пов'язано?

- Гравці суперника дуже добре оборонялися. У нас було пару підходів до воріт, але захисники добре відбивалися, блокували наші спроби. Кілька ударів у нас таки було, але невдалих. Повторюся, ми не змогли реалізувати моменти, які у нас були. Будемо чекати на матч-відповідь та постараємося реабілітуватися.

- Про що домовлялися у перерві, і наскільки швидкий пенальті зіпсував ваші плани?

- Головний тренер вказав нам на помилки, і ви бачили, що по перерві ми добре грали. Та стався нещасний випадок із пенальті. Це футбол, подібне трапляється. Хоча ми мали шанси відігратися, усе залежало від нас.

- Чи задоволені ви своїми партнерами сьогодні? Чи віддали вони усі сили на полі?

- На мою думку, команда дуже гідно грала. Хорошим був початок першого тайму, ми могли забивати. Другий тайм теж вийшов непоганим. Цікава була гра, на жаль, ми поступилися. Я задоволений командою, гравцями, тим, що вони вийшли на поле не просто відбувати номер, а грали за емблему «Динамо» та віддавали усі сили, щоб здобути гідний результат.

Гру-відповідь команди проведут в Австрії 27 серпня.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 серпня 2024, 07:12 5

«Барселона» мріє про трансфер норвежця

Коментарі