ЄЗЕРСЬКИЙ: «Багато залежатиме від фізичних кондицій Динамо і Зальцбурга»

Колишній захисник киян вважає, що суперники в одному тонусі

Колишній захисник збірної України та «Динамо» Володимир Єзерський ексклюзивно для Sport.ua розповів, кому віддає перевагу в сьогоднішньому першому поєдинку плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів з футболу між київським «Динамо» та австрійським «Зальцбургом», який пройде в польському Любліні:

- Суперники перебувають в приблизно однаковому ігровому тонусі: кияни більше зіграли в єврокубках, а «містяни» - в своїй Бундеслізі. Десь рівновага й в психологічному стані: динамівці на попередньому етапі Ліги чемпіонів вибили «Глазго Рейнджерс» з Шотландії, а австрійський клуб - нідерландський «Твенте», обидві команди без втрат виступають на внутрішній арені.

Ось чому на перший план виходять фізична підготовка опонентів й тактичні налаштування. І в плані «фізики» деякі побоювання є. Все ж, динамівці останнім часом багато часу витрачають на переїзди й за такого ритму з відновленням можуть виникати труднощі. Не виключено, що саме з цієї причини динамівцям не вдавалося проводити календарні матчі з «Вересом» та «Карпатами», як кажуть, на одному подиху. Все ж, сезон тільки набирає розгін й будемо сподіватися, що з кожним днем кияни будуть ставати міцнішими.

Що ж до тактики, то опоненти використовують різні схеми й тому тим цікавішим буде сьогоднішнє протистояння. Побачимо, які тренерські напрацювання виявляться ефективнішими. В Любліні я вище оцінюю шанси номінальних господарів», - сказав Єзерський.

Раніше колишній нападник киян Олександр Косирін оцінив шанси «Динамо» на першу гру з «Зальцбургом».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 21:30 62

Керманич «Динамо» дав прес-конференцію перед матчем кваліфікації ЛЧ

Коментарі