ВІДЕО. Пушич розповів про фактори перемоги Шахтаря над Лівим Берегом

Наставник Шахтаря прокоментував гру своєї команди у матчі 3-го туру УПЛ

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував перемогу своєї команди над Лівим Берегом (1:0) у матчі 3-го туру УПЛ:

«Перемога - найкращий подарунок, який можна отримати в день народження. Мені дуже приємно. Якщо говорити про гру загалом, ми почали дуже добре, проте бракувало швидкості в атаці, аби створити більше гольових нагод на частині поля суперника.

Ми могли і мали діяти краще. Однак у нас була добре організована оборона. Були певні передачі з довгими передачами. У кожному разі в першому таймі ми діяли стабільно, проте недостатньо добре та небезпечно.

У другій половині дещо змінили, позиціонування стало кращим, завдяки чому ми створили більше шансів. Також ми мали чудовий контроль під час контратак. Зрештою, виграли з рахунком 1:0. Могли забити більше у другому таймі, але маємо задовольнитися цим рахунком, адже результат - це головне.

Не ідеальна гра з нашого боку, особливо у першій половині, однак ми показали багато якостей і хороші атаки в другій. Я задоволений результатом. Завжди кажу, що треба шукати способи виграти матч. Так ми і робимо: намагаємося атакувати, здійснюємо швидкі переходи. Ми заслужили на перемогу».

ВІДЕО. Пушич розповів про фактори перемоги Шахтаря над Лівим Берегом

Микола Степанов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 11:54 0

Про це повідомив особисто Олексій Кащук

Коментарі