Промоутер Джошуа назвав умову для третього бою між Ентоні та Усиком

Едді Хірн заявив, що спочатку Олександр має перемогти Тайсона Ф'юрі в реванші

Відомий промоутер Едді Хірн висловився щодо можливого третього бою між британським клієнтом Ентоні Джошуа та українським боксером Олександром Усиком:

«Завжди мрією Джошуа було звання абсолюта. Це й повинно бути мрією. Ми були такими близькими до цього протягом довгого часу, але потім все пішло не так. І зараз ми знову дуже близькі до цього, це радує.

Але прямо зараз найбільший пріоритет - 21 вересня. Ось на цьому фокус. Але якщо Усик переможе Фʼюрі - наша увага буде до Олександра як до поєдинку за абсолюта.

Буду з вами чесним: нормальні люди на місці Джошуа не битимуться з Усиком. Ми мали всі пояси, ми мали все, карт-бланш, найбільша зірка у боксі, але Джошуа в такій позиції сказав: «Усик - обовʼязковий претендент, я буду битися з ним». Люди казали мені: «Ми б не прийняли цей поєдинок на вашому місці. Хто такий Олександр Усик?» А я казав їм: «Він обовʼязковий претендент, ми маємо зобовʼязання зустрітися з ним». І Ентоні бився з Усиком. І двічі програв. У першому бою це була впевнена перемога Олександра, другий бій вже був близьким з чудовим фінішем від Усика. Ми справимося з ним наступного разу, але це поки не має сенсу без 21 вересня.

Усик - чудовий боксер. Я був би радий знову побачити, як Джошуа розділить ринг з Усиком».

Усик уже двічі перемагав Джошуа: один раз у 2021 році, а вдруге - у 2022 році. До того ж, у ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій реванш відбудеться 21 грудня.

21 вересня відбудеться бій між Ентоні Джошуа та Даніелем Дюбуа за титул IBF.

Дмитро Вербинський Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 07:05 14

Владислав Кабаєв буде викликаний до головної команди країни