БЛІЗНІЧЕНКО: «Ми програли дві гри, але у третьому матчі хочемо перемогти»

Форвард «Оболоні» відповів на кілька запитань

Форвард «Оболоні» Віктор Блізніченко напередодні матчу третього попереднього раунду Кубка України проти Колоса відповів на декілька запитань:

- Вікторе, привіт, радий поспілкуватись сьогодні з тобою. Розкажи про адаптацію в нашому клубі.

- Адаптація прийшла досить швидко. Деяких хлопців я знаю, але завжди так, коли приходиш в нову команду, треба зі всіма знайомитись. Так що я вже два тижні в команді, досить багато хлопців знаю та спілкуюся, так що все буде добре.

- Ти кажеш, ти когось знав, можливо, ти з кимось грав раніше в командах?

- Здається, ні, не грав, але Сашу Рибку дуже добре знаю.

- Минулий сезон ти провів у складі Кривбаса та став бронзовим призером України. Розкажи про цей період перебування в команді.

- Команда досить потужна, дуже фізично добре підготовлена, легендарний тренер український Юрій Вернидуб. Дуже приємно було в тому колективі виграти бронзові медалі.

- У складі Оболоні ти вже провів два поєдинки. На жаль, в обох матчах команда програла. Розкажи про свій дебют, як тобі було дебютувати на домашній арені?

- Приємно було дебютувати на Оболонь-Арені, тому що багато вболівальників наших приходить на трибуни та підтримують нас. Але будемо старатися рухатися далі, хочеться вже порадувати наших вболівальників на нашому рідному стадіоні.

- У перших іграх ми побачили, що такою твоєю сильною стороною є швидкість. Розкажи, якось, можливо, додатково тренуєш?

-​​​​​​​ Ні, я не треную. Це з дитинства в мене дуже велика швидкість. Завжди в кожній команді був найбільш швидкісним гравцем. Але ходжу в зал та більше працюю над вибуховістю, хочеться різкості.

- Розкажи про твій перехід до Оболоні.

-​​​​​​​ Мені подзвонив мій агент та запропонував сюди піти. Я сказав йому зразу, давай спробуємо цей варіант. І ми на наступний день приїхали на гру Оболонь - Колос. Після гри вже спілкувався з головним тренером, з другим тренером. І наступного дня вже тренувався з командою. А згодом уклав контракт.

- На якій позиції тебе бачать тренери?

-​​​​​​​ Так, розмовляли з ними на цю тему. Більше підходить позиція лівого хавбека або нападника.

- Чи ти спостерігав за Оболонню в минулому сезоні?

-​​​​​​​ Дивився минулого сезону матчі, можу відзначити багато боротьби у виконанні цієї команди. Але мені подобається те, що в суперника команди є багато зон, можна туди бігти та відкриватися.

- Зараз дві поразки, попереду кубкова гра. Розкажи, як команда взагалі готується до цієї поєдинки? Який настрій всередині?

-​​​​​​​ Ми програли ці дві гри, але зараз третю гри хочемо перемогти. Знову Колос. Ми аналізуємо цю команду та хочемо її перемогти.

- У тебе є якісь свої цілі на цей сезон, можливо, амбіції?

-​​​​​​​ Так, хочеться себе проявити, тому що завжди ходив по орендах, а зараз я на повноцінному контракті і бажання велике грати в футбол та великі амбіції.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 серпня 2024, 15:22 10

Патрік ван Леувен повертається в український футбол