Енцо МАРЕСКА: «Можливо, ми зіграли навіть краще, ніж Ман Сіті»

Головний тренер «Челсі» прокоментував поразку від «містян»

Головний тренер лондонського «Челсі» Енцо Мареска прокоментував поразку від «Манчестер Сіті» (0:2) в матчі 1-го туру Англійської Прем'єр-ліги:

«Я думаю, що ми дуже добре грали протягом більшої частини матчу. Ми були на рівні «Сіті», якщо не кращі. Гра була, але ми не використали свої шанси. Напевно, велика різниця була всередині штрафного майданчика. Я цілком задоволений своїм виступом.

Для мене головне - створювати моменти. Ми не забили, але створили моменти. Перший гол для них був майже з офсайду, ми ледь не забили. Такі речі змінюють результат, але в цілому гра була хорошою. Було досить чітко видно, що команда намагається тримати м'яч і домінувати.

Сьогодні ми грали проти чемпіонів. Ми будемо продовжувати і вигравати ігри. Вони майстри в таких моментах. У нас було два-три моменти. Вони майстри тримати м'яч. Гра була, і це головне. Ви бачите, як вони володіють м'ячем.

З точки зору моментів, у нас було однаково можливостей забити. Володіння м'ячем було більш-менш на рівні. Ми не любимо програвати. Нам просто потрібно продовжувати».

Дмитро Вербинський Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 серпня 2024, 09:46 7

Футболісти криворізького клубу відмовилися давати флешінтерв'ю після матчу

Коментарі