КАРРАСКО: «У Соареша була операція. Присвячуємо перемогу над Рухом йому»

Головний тренер ЛНЗ Черкас прокоментував матч 3-го туру УПЛ проти львів'ян

18 серпня відбувся матч 3-го туру УПЛ 2024/25 між командами ЛНЗ Черкаси та Рухом Львів. Гра завершилася перемогою господарів із рахунком 3:1.

Після завершення зустрічі наставник черкаського колективу Андрес Карраско прокоментував перемогу своїх підопічних в ефірі УПЛ-ТБ:

- У нас була дуже гарна реакція після того, як ми пропустили. Гра була дуже рівна, в обох команд були моменти. Я дуже пишаюся командою, що вони не опустили руки, продовжили тиснути. Ми билися до кінця і завдяки цьому здобули перемогу.

- Чому немає в заявці Ейнела Соареша, що з ним трапилося?

- У нього була операція цього тижня. Це те, що ми маємо прийняти та йти далі з цим. В останній грі ми мали його замінити, і йому зробили операцію після цього. Ми хочемо присвятити цю перемогу йому.

- Сьогодні вийшов також Френсіс Момо - ваш новачок. Він навіть взяв участь у забитому голі. Як ви оцінюєте його дебют?

- Я не хочу говорити тільки про одного гравця, тому що це робота всієї команди. Але це правда, що він буде для нас дуже гарним підсиленням.

- Яка травма у Марка Ассінора? Пишуть, що можуть бути «хрести».

- У нас ще немає інформації про це. Він пройде обстеження, щоб краще зрозуміти, що саме трапилося. Але сподіваємося, що це не дуже важка травма, бо він нам дуже потрібен, - сказав Карраско.

Відео голів та огляд матчу

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 серпня 2024, 11:31 19

Арда Кардешлер обслуговував товариський матч між росією та Сербією