Василь КОБІН: «Нам нелегко. Десь це загартовує команду»

Головний тренер «Інгульця» розповів про нічию з «Поліссям»

Головний тренер петровського «Інгульця» Василь Кобін прокоментував гру проти житомирського «Полісся» в 3 турі УПЛ, в якій його підопічні зіграли внічию 1:1.

- В першу чергу хочу подякувати Збройним Силам України, які надають нам змогу грати в футбол, працювати та займатися улюбленою справою. Щодо своїх гравців - я ніколи після гри не роблю ніяких висновків у роздягальні, не роблю ніяких привітань, нікого не лаю за гру, а завжди наступного дня після гри я говорю деякі слова. Потрібно передивитися гру і потім тільки говорити щось своїм гравцям за помилки, хороші дії.

- Тим не менше, для вас особисто нічия - це позитивний результат?

- Якщо брати загалом нашу ситуацію, в якій ми перебуваємо, то, напевно, так. Тут дуже багато факторів, тому що логістика... Ми граємо матчі на виїзді, у нас усі переїзди автобусом, це займає по 7-10 годин. «Полісся» спокійно готувалося після хорошого результату з «Шахтарем», а ми добиралися. Це мінус час на підготовку. Нам нелегко, але хлопці про це знають, і десь це загартовує команду.

- Перед матчем ви сказали, що Вілівальд - це вимушена заміна, бо травмувався Малиш. Виправдав довіру? Як вам його гра?

- У нас рівноцінні гравці, це всі знають, всі відзначають. Напередодні гри весь тренерський штаб і гравці «Полісся» відзначали, що в нас немає зіркових гравців, у нас є гравці, за якими будуть слідкувати, я впевнений. Хтось себе показує краще, хтось дещо слабше проводить матчі, але що стосується саме Вілівальда, то він нічим не поступається Малишу, який травмувався. Це не була вимушена заміна, ми могли зробити певні перестанови, у нас є опція і з іншими гравцями. Але я той тренер, який завжди буде довіряти молодим гравцям. На попередній пресконференції я сказав, що всі молоді гравці отримають рано чи пізно шанс. Зараз отримав Вілівальд, він скористався ним, зіграв на досить непоганому рівні. Є помилки, він 20-річний хлопець. Можливо, в майбутньому це буде гравець для збірної України.

- Сьогодні «Інгулець» витримав фізично весь поєдинок. У попередніх трошки не вистачало під кінець...

- Ми робимо висновки. Звісно, команда входить у чемпіонат, звісно, ми дивимося, в якому ми стані. Хочеться кращого, але ще раз повторюся, що дорога і логістика займає дуже багато сил. Тому що якщо ми розраховували на Малиша, то сидіти 10 годин людині, в якої болить спина, це нелегке задоволення, - сказав Кобін

Сергій Рип'юк Джерело: УПЛ-ТБ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 серпня 2024, 23:11 6

Футболіст, якого купували під Роберто Де Дзербі, пішов з табору «гірників» безкоштовно