Алькарас розповів, чому розбив ракетку в матчі з Монфісом

Карлос вважає, що цей поєдинок неможливо було виграти

Іспанський тенісист Карлос Алькарас розповів, що пішло не так у програному матчі другого раунду на Мастерсі в Цинциннаті проти Гаеля Монфіса.

«Важко знайти щось хороше в цьому матчі. Тому я хочу забути його і постаратися рухатися далі до US Open. Я поїду в Нью-Йорк і постараюся добре потренуватися, щоб звикнути до цих кортів. А цей матч я забуду, тому що, по-моєму, нічого хорошого з цього матчу витягти неможливо.

Я відчував, що це був найгірший матч у моїй кар'єрі. Я не міг грати. Чесно кажучи, я дуже добре тренувався на цьому турнірі. У попередні дні я почувався чудово, чітко бив по м'ячу, добре рухався. Я не знаю, що трапилося. Не знаю, як я себе так почував, але я не міг себе контролювати. Я не міг бути кращим. Так що цей матч неможливо було виграти.

Іноді я відчував, що хочу зламати ракетку. Раніше такого не було, тому що я міг контролювати себе в таких ситуаціях. У більшості випадків я можу контролювати себе, і в матчах або в ситуаціях, які я відчував раніше, все виходило краще.

Сьогодні я не міг контролювати себе, тому що, як я вже сказав, я відчував, що не граю ні в який теніс. Я думаю, що деякі гравці, багато гравців, протягом своєї кар'єри і в деякі певні моменти не можуть контролювати себе. І для мене це був один із таких моментів», - сказав Алькарас.

Володимир Клепач Джерело: ATP Tour
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 20:55 4

Півзахисник Володимир Шепелєв перебуває у системі Динамо з 2010 року