IBF призначила Еннісу обов'язковий захист із Чухаджяном

Карен знову вийде на ринг із небитим американцем

Володар титулу IBF у напівсередній вазі Джарон Енніс (32-0, 29 КО) отримав розпорядження від Міжнародної боксерської федерації на захист титулу в наступному поєдинку проти українського боксера Карена Чухаджяна (24-2, 13 КО).

Про це повідомив промоутер Енніса Едді Хірн.

«Я хочу прояснити одну річ, я чув деякі коментарі про Джарона Енніса. Обов'язковий поєдинок уже призначено, і я не в захваті від цього, тому що Карен Чухаджян - це хороший боєць, але це той, з ким він уже боксував раніше. Ми нічого не можемо вдіяти з тим, що обов'язковий бій уже призначений, але ми хочемо проводити найбільші бої. Це засмучує, але якщо бій потрібно провести швидко, ми зробимо це.

Ми хочемо великих боїв для Енніса. Я зробив Маріусу Барріосу істотну пропозицію про бій з Джароном, подивимося, що він відповість», - сказав Хірн.

На початку 2023-го Чухаджян і Енніс вже зустрічались. Тоді Джарон переміг одностайним рішенням суддів, а Карен перервав його серію дострокових перемог, яка тягнулась з 2017 року. За той час американець переміг 19 суперників: 9 ТКО, 8 КО, 2 RTD.

Володимир Клепач Джерело: SecondsOut Boxing News
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 09:23 0

Мічел – про нічию 1:1 з «Бетісом»

Коментарі