ПАЛЯНИЦЯ: «Перед Бетісом Кривбасу треба перемогти в Рівному»

Колишній нападник криворіжців не побачив у грі українців передумов для перемоги над «Вікторією»

Колишній гравець збірної України та «Кривбаса» Олександр Паляниця ексклюзивно для Sport.ua розповів, чого забракло криворіжцям в повторному поєдинку кваліфікації Ліги Європи з «Вікторією» з Чехії, в якому вони поступилися - 0:1 й продовжать виступи в Лізі конференцій:

- Складається враження, що в поточному сезоні криворіжці з кожним поєдинком втрачають впевненість в своїх силах. Хоча в минулому чемпіонаті УПЛ це була одна з їхніх чеснот, яка допомагала брати гору під завісу матчів. Наразі такої готовності зіграти через не можу в діях підопічних Юрія Вернидуба не спостерігається. А стабільність простежується лише в тому, що «Кривбас» гірше проводить другі тайми, як в єврокубках, так й в УПЛ.

На жаль, доводиться констатувати, що вчора в «Кривбаса» не було шансів врятуватися від вильоту з Ліги Європи. Криворіжці практично не загрожували володінням господарів, особливо після перерви. Не підсилили гру й ті свіжі виконавці, що вийшли на заміну.

Прикро, бо українські вболівальники великі надії пов'язували з поверненням «Кривбаса» на міжнародну арену, а він не виправдав сподівань.

Які шанси в «Кривбаса» в менш престижному турнірі - Лізі конференцій - в протистоянні з іспанським «Бетісом»? Для початку треба обов'язково перемогти в неділю «Верес» в календарному матчі чемпіонату УПЛ. Mожливо, тоді до підопічних Юрія Вернидуба повернеться впевненість й вони намагатимуться кинути виклик іспанському клубу, який, на мою думку, сильніший за «Вікторію», - сказав Паляниця.

Раніше колишній півзахисник збірної України Андрій Полунін прокоментував поразку криворіжців в Плзені.

Максим Коваленко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 серпня 2024, 22:00 20

Суперником команди Юрія Вернидуба буде іспанський клуб Бетіс

Коментарі