ВЕРНИДУБ: «Ми граємо у Словаччині, потім автобусом повертаємось до України»

Головний тренер «Кривбаса» прокоментував поразку від «Вікторії» Пльзень

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб прокоментував поразку у кваліфікації Ліги Європи від «Вікторії» Плзень; 1:3 за сумою двох матчів:

- Хочу привітати команду «Вікторія» з виходом до плей-оф Ліги Європи. Бажаю їм пройти «Хартс» та довгого турнірного шляху в цьому турнірі. «Кривбас» зіграє в плей-оф Ліги конференцій. На нас очікує ще один потужний суперник - іспанський «Бетіс». Для нас це школа. «Вікторія» перемогла у обидвох матчах завдяки своєму досвіду в європейських турнірах. Суперник десь за нас також був сильніший в антропометрії. Хоча щодо самої гри, то у нас також були непогані моменти, але ми їх не використали.

- Чого не вистачило сьогодні для успіху?

- Багато факторів. Це і нестача досвіду, адже ми робимо тільки перші кроки у європейських турнірах. У «Вікторії» досвіду значно більше. По-друге, логістика. Супернику набагато простіше з переїздами. «Кривбас» не може грати вдома, а грає за кордоном. Наш домашній стадіон - в Кошице. Ви ж розумієте, ми граємо у Словаччині, потім автобусом повертаємось в Україну.

Багато часу витрачаємо на кордоні. Граємо в Україні, а потім знову за кордон. Десь наших гравців в цьому плані не вистачає. Немає тієї свіжості, яка є у наших суперників. Десь ми не встигаємо фізично відновлюватись. Думаю, це найголовніше. В цілому «Вікторія» - непоганий суперник, але і «Кривбас» виглядав гідно. Єдине, що вони здобули дві перемоги, а ми два рази програли. По першій зустрічі: ми не повинні були поступатись в Кошице, але це сталось. Ще раз вітаю суперника з перемогою.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 15 серпня 2024, 18:59 9

Сергій Телень попався на застосуванні триметазидину