Воротар Кривбаса: «Ми провели два матчі проти гарного суперника»

Андрій Кліщук прокоментував поразку у кваліфікації Ліги Європи від Вікторії Плзень

Голкіпер «Кривбаса» Андрій Кліщук прокоментував поразку у кваліфікації Ліги Європи від «Вікторії Плзень» 1:3 за сумою двох матчів:

- Андрію, як прокоментуєш поєдинок?

- По-перше, хочу сказати, що я пишаюсь своєю командою. Ми провели два матчі проти хорошого суперника на дуже високому рівні. Можна віднести до пасиву тільки перші 20 хвилин другого тайму в Кошице. Вважаю, ми виглядали краще та повинні були проходити «Вікторію», якби реалізували всі свої моменти.

- Чи відчувала команда сьогодні тиск з боку чеських уболівальників?

- Дуже класно грати за такої підтримки. Хоч це і були фани суперника, але ми сумували за такою атмосферою. Тому вболівальники нам зовсім не заважали, а навпаки.

- Як можеш прокоментувати момент з пропущеним голом?

- Думаю, це награна комбінація «Вікторії». Вони і в першому таймі частенько виконували подачі на дальню стійку, але ми намагались не давати їм це робити. На жаль, один раз така подача таки пройшла.

- В чому основна причина поразки?

- Певно, реалізація моментів. Були хороші шанси, аби забити, в першому таймі, але ми не могли як слід розпорядитись мʼячем. Маємо, що маємо. Якщо ми додамо в цьому компоненті, то зможемо перегравати таких суперників, як «Вікторія».

- Чи встигає «Кривбас» відновлюватись ментально між матчами УПЛ та єврокубків?

- Так, в цьому плані все добре. Увесь минулий рік ми працювали заради того, аби в наступному сезоні у нас було багато ігор: УПЛ і єврокубки. Ми тільки раді, що знаходимось в такому насиченому графіку. Зараз вже всі думки про «Верес». Треба реабілітовуватись, адже у Львові команда зазнала болючої поразки. У Рівному треба зіграти з позиції сили та перемогти.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 серпня 2024, 04:56 0

АЕК обіграв Ноа Єреван у матчі-відповіді, але поступився за сумою двох зустрічей 2:3 у ЛК