Екстренер Кривбасу зробив категоричну заяву щодо шансів клубу із Вікторією

Юрій Максимов вірить в підсумковий успіх українців

Колишній головний тренер «Кривбаса» Юрій Максимов ексклюзивно для Sport.ua повідомив, кому віддає перевагу в повторному поєдинку кваліфікації Ліги Європи між «Вікторією» (Пльзень) та «Кривбасом», який відбудеться 15 серпня в Чехії:

«На старті поточного сезону вболівальники криворізької команди чекали від неї більшого. Все ж, аби успішно виступати на двох фронтах: в єврокубках та УПЛ, треба мати два рівноцінні склади. Лава запасних у «Кривбаса» доволі довга та й відчувається, що головний тренер Юрій Вернидуб довіряє своїм підопічним.

Проте є ще одна перешкода, з якою не доводиться стикатися суперникам криворіжців.Через російську агресію «Кривбас» змушений всі домашні матчі на міжнародній арені проводити за кордоном. А це створює додаткові труднощі з відновленням, тренувальним процесом, логістикою, зокрема, багато часу витрачається на перетин кордону.

Це, звичайно, дається взнаки й позначається, передусім, на стабільності.

Втім, перебіг подій в першому матчі в Кошице дає підстави вважати, що «Вікторія» не є непрохідним суперником. Серед криворіжців вистачає якісних виконавців, які можуть награти на потрібний результат. Ось чому я схиляюсь до того, що «Кривбас» пройде далі й не виключено, що переможний гол буде забито в додатковий час.

Звісно, сьогодні буду переживати за «Кривбас» та найбільше я вболіваю за ЗСУ. Бажаю нашим мужнім захисникам тільки звитяг», - розповів Максимов.

Раніше колишній гравець збірної України Олег Шелаєв в розмові з кореспондентом Sport.ua розповів, що може допомогти підопічним Юрія Вернидуба взяти реванш із «Вікторією» Пльзень.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 23:51 20

Мадридська команда виграла черговий трофей