Іга СВЬОНТЕК – про виступ на ОІ-2024 у Парижі: «Я пишаюся собою»

Перша ракетка світу готується до старту на змаганнях у Цинциннаті

Перша ракетка світу Іга Свьонтек прокоментувала повернення на корт на турнірі в Цинциннаті після виступу на ОІ-2024 у Парижі, де полька виграла «бронзу».

«Участь в Олімпіаді була дуже напруженою і непростою. Але я рада, що поїхала з Парижа з медаллю і безліччю нових знань про себе. Головним для мене було навчитися на досвіді. Я пишаюся собою.

Я була рада, що змогла впоратися з усім тиском і завоювати медаль. Це точно був нетиповий турнір. Після нього я відчувала, що мені потрібно перезавантажитися, зібрати заново техніку і зануритися в тренування. [Цинциннаті] - чудове місце для цього. Відчувається це трохи божевільно, тому що навіть до початку турніру тут багато людей і вболівальників. Так що все одно є відчуття, що це важливий турнір.

Я знаю, що перший турнір на харді буде непростим. Я постараюся ставитися до нього як до тренувального, але не з тієї точки зору, що мені на нього все одно - я просто хочу впровадити на ньому все, що робила на тренуваннях. Думаю, для мене зараз це найкращий підхід.

Ми спокійно до всього ставимося, йдемо крок за кроком. Звичайно, початок не буде ідеальним, але за кілька днів я звикну до покриття. Щодня я буду старатися, знаючи, що завтра я зможу зробити щось ще краще», - сказала тенісистка.

Володимир Клепач Джерело: Eurosport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 серпня 2024, 01:00 16

Головний тренер «Динамо» дав прес-конференцію після матчу з «Рейнджерс»