ПРИЙМАК: «У нас є команда, і сьогодні вона провалилася повністю»

Півзахисник «Оболоні» прокоментував поразку у матчі проти «Руха»

Півзахисник «Оболоні» Владислав Приймак прокоментував поразку у матчі проти «Руха» (0:4):

- Ти ось бажаєш почати з не найприємнішого моменту з пенальті. Що сталося? Чи можеш відтворити, будь ласка, ось цей епізод?

- В першу чергу, там індивідуальна помилка, коли міг по-іншому, звичайно, зіграти. Але вже сталося, як сталося. Хочеться такі ігри й такі моменти якнайшвидше забувати й рухатися далі. Звичайно, ми розуміємо, що ми підвели вболівальників, підвели всіх. І такий результат вдома просто неприпустимий, але будемо в наступних іграх робити все для того, щоб вигравати, а не показувати таку гру, як сьогодні.

- Якщо дивитися по грі, перший тайм був доволі рівний, а от посипалося вже в другому, що змінив у собі Рух?

- Важко сказати, що саме змінили. Можливо, вони більше використовували свої моменти, створили їх. У нас перший тайм вийшов доволі рівним, а на другий тайм ми виходили з ще більшим налаштуванням, з агресією грати. Але, на жаль, так сталося сьогодні.

- А можливо, якщо дивитися по грі, Рух почав більше пресувати. У вас теж були моменти, але реалізація пішла кудись дуже далеко. Відповідно, що змінилося по грі? Де ви просідали? Де були найслабші ланки?

- Де саме ми просідали і які саме помилки, ми розберемо на теорії, яка в нас буде. Ці помилки потрібно досить ретельно розібрати, щоб в наступних іграх цього не повторювати. Але в нас немає такого, яка ланка більше там провалилася, краще зіграв хтось інакше. В нас є команда і сьогодні команда провалилася повністю - рахунок на табло.

- Які слова очікуєш від головного тренера в роздягальні?

- Скажемо так, м'яко, що похвали точно не буде.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 06:23 10

Шахтар втратив очки, зазнавши несподіваної поразки від Полісся