ІВАЩЕНКО: «Неприємно програвати з таким рахунком, але хлопці старалися»

Головний тренер «Оболоні» прокоментував поразку у матчі проти «Руха»

Головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко прокоментував поразку у матчі проти «Руха» (0:4):

- Говорили щойно з вашим гравцем Владиславом Приймаком, і він погодився з тим, що команда грала лише в 1-му таймі, а в 2-му просіла. Ви як тренер як прокоментуєте цей момент?

- Якщо в 2-му таймі ми пропускаємо 3 м'ячі - то звісно, просіли. В якому аспекті просіли - будемо розбиратися, дивитися, але те, що на перший погляд побачили - це дитячі помилки. Можна сказати, самі собі. А така команда, як «Рух», такі моменти не пробачає. Тобто це наші помилки. Будемо розбиратися, аналізувати.

Звісно, «неприємно програвати з таким рахунком, але хлопці старалися», у 1-му таймі динамічна була гра. Цей пенальті десь подивилися - більш був цей пенальті, ніж ні. Звісно, емоції десь є. Ну, нічого. Бувають такі дні, щось десь на нашу користь.

- Ви кажете, дитячі помилки. Якщо швидкий аналіз зробити - що найбільше вас засмутило?

- Як на рівному місці ми віддаємо м'яч супернику. Це дитячі помилки десь. Це рішення гравця, який віддає цей м'яч. Коли в процесі боротьби десь втрачається м'яч, але на рівному місці… От такі моменти десь і виводять хлопців.

Бувають такі дні. Тут треба вмикати десь і характер, десь і резерви, намагатися шукати щастя в чужому штрафному. Сьогодні такого не було. «Рух» - добротна команда, молодці, виграли, я їх вітаю. Але ще тільки 2-й тур, тому нічого страшного, будемо виправляти ці помилки, рухатися далі.

- Що говорили команді перед 2-м таймом? Що не спрацювало з того, що ви хотіли від своїх гравців?

- У 1-му таймі загалом по динаміці, по грі було більше плюсів, але десь не вистачає майстерності в завершальній фазі. Моделюємо моменти, але в завершальній фазі треба поросторопніше бути. Були простріли, були моменти, десь намагалися, пробивали, але щось м'яч не хоче залітати.

Думаю, якщо б у 1-му таймі десь нам вдалося забити м'яч - звісно, була б інша гра. А в 2-му таймі так - дитячі помилки призвели до того, що ними скористалися суперники та покарали нас.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Оболонь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 13 серпня 2024, 10:56 1

Представникам української олімпійської збірної було надано почесті під час повернення з Парижа