Ексгравець Динамо та Рейнджерс назвав ймовірний підсумок другої гри команд

Олег Кузнецов – про матч-відповідь суперників у раунді Q3 Ліги чемпіонів

Колишній захисник «Динамо» Київ та шотландського клубу «Глазго Рейнджерс» Олег Кузнецов поділився очікуваннями від другої гри команд у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів після нічиєї 1:1 у першому поєдинку:

- Перед першою грою я говорив, що Динамо пройде Рейнджерс. І все до цього йшло, просто не вдалося втримати рахунок, який влаштує динамівців. Зараз у обох команд шанс на прохід 50/50.

Клас футболістів Динамо індивідуально і командно набагато вищий за Рейнджерс. В матчах з Партизаном ми побачили, як класно Динамо тримає м'яч внизу, розкатуючи на контратаках. Щось надприроднє у виконанні Рейнджерс ми точно не побачимо в Глазго. Здивувати Динамо вони не зможуть.

- Ви раніше грали на «Гемпден Парк», знаєте, що там очікує на нинішнє покоління киян. Чи зможе Динамо психологічно витримати тиск цього стадіону?

- У команді зібрані досвідчені гравці, тому фактор шотландських уболівальників не дуже вплине на команду.

- Хто з гравців вам найбільше сподобався в першому матчі. На кого варто сподіватися у Глазго?

- Я б хотів відзначити середню лінію. Шапаренко, Буяльський, Піхальонок непогано виглядали. Той же Ярмоленко також. Ми бачили, як Брагару і Волошин додали свіжості. Хто кого переграє в центрі поля, той і виграє матч.

- Рейнджерс у першому матчі намагався грати у свій футбол, але звалився на навіси, що дозволило врятуватися. На власному полі шотландці можуть понестися?

- Я думаю, що буде закрита гра. Рейнджерс - дуже сируваті зараз. За великим рахунком, команда тільки вкочується в сезон, зіграли тільки два тури в чемпіонаті (Динамо лише одну гру провело, - прим.). Кожна з команд спробує зловити суперника на помилці.

Юрій Остроумов Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 серпня 2024, 09:38 5

Веслі може залишити «Корінтіанс»