ОНОФРІЙЧУК: Зробила все, що могла. Дуже рада представляти країну на ОІ»

16-річна українка поділилася своїми враженнями від турніру

16-річна Таїсія Онофрійчук, що у фіналі особистого багатоборства у художній гімнастиці на Олімпіаді 2024 посіла дев'яте місце, поділилася враженнями від турніру:

«Чи було складніше після кваліфікації? Так, звичайно, було складніше. Треба було зібратися і тоді б все вийшло. Я добре спала, дуже хотілося добре виступити і, звичайно, показати гарний результат. Зробила все, що змогла. Дуже рада представляти країну на Олімпійських іграх.

Лос-Анджелес? Сподіваюся, дуже хочу на Олімпійські ігри. Дуже сподобалася атмосфера. Звичайно, є висновки, що не треба розслаблятися і робити все до кінця. Нічого не думати наперед і просто робити все у моменті.

Чи є відчуття, що можу змагатися з топсуперницями? Так, я не думала, що вийду на цей рівень, бо лише вийшла на майстри спорту. Дуже рада, що змогла пройти до фіналу та виступати там».

Онофрійчук - єдина представниця України на Олімпійських іграх-2024 у художній гімнастиці. Спортсменка дебютувала на рівні Ігор та вперше в кар'єрі виступила у фіналі Олімпіади в особистому багатоборстві.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 09 серпня 2024, 17:11 14

Нового антирекорду точно не буде

Коментарі