МИХАЛИК: «На матч-відповідь шанси Динамо і Рейнджерс все ще 50 на 50»

Колишній захисник «Динамо» та збірної України підбив підсумки першого протистояння киян в ЛЧ

В першому поєдинку кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське «Динамо» та «Глазго Рейнджерс» з Шотландії розійшлися миром - 1:1.

Колишній гравець національної збірної України та «Динамо» Тарас Михалик у розмові з кореспондентом Sport.ua поділився своїми враженнями про поєдинок у польському Любліні:

- Як на мене, більш справедливим був би рахунок - 1:0 на користь киян. Все ж, більшість ігрового часу вони контролювали хід подій на полі.

- Тоді чим ви можете пояснити те, що під завісу протистояння ініціативою міцно володіли шотландці?

- Швидше всього, бажанням номінальних господарів зіграти по рахунку, розраховуючи на гострі контрвипади. Але слід віддати належне й гостям, котрі завдяки активності на флангах ускладнили життя динамівській обороні.

- Перед початком матчу викликала занепокоєння відсутність в лавах «Динамо» травмованого стопера Дячука. Як Ви оціните дії юного Михавка, який замінив його?

- Мені імпонує гра цього хлопця. Так, ще були позиційні помилки, неточні передачі, але це все через відсутність досвіду виступів в поєдинках такого рівня. Далі буде легше і корисніше для динамівців.

- Склалося враження, що після перерви шотландці втягнули динамівців в свій звичний футбол: швидко передавали м'яч до володінь киян, була перевага на «другому поверсі».

- Згоден, але всі неприємності для динамівців починалися на флангах, де гості завдяки підключенням крайніх захисників створювали чисельну більшість. Очевидно, що киянам треба було більш надійно зіграти при підстраховці. Тоді б точно не пропустили, тим паче, що фінальний свисток мав от-от пролунати. Шкода.

- Тепер в повторному матчі вже «Глазго Рейнджерс» фаворит?

- Я так не думаю. Шанси 50 на 50. Так, на боці шотландців буде підтримка рідних стін, але, переконаний, що кияни попрацюють над помилками й досягнуть потрібного результату.

Раніше колишній нападник київського «Динамо» Віктор Хлус прокоментував нічию проти шотландського «Рейнджерс» (1:1) у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів 2024/25.

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 серпня 2024, 15:11 0

Потужний форвард команді більше не потрібний

Коментарі