Руслан КОСТИШИН: «Гадаю, що Рейнджерс награв на забитий м'яч»

Відомий український тренер прокоментував результат першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ

Відомий український тренер Руслан Костишин прокоментував результат першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та шотландським «Рейнджерс» (1:1).

- Вперше за часи незалежності України «Динамо» зіграло в єврокубках проти шотландської команди. Якої ви думки про нинішнього суперника столичного клубу - «Глазго Рейнджерс»?

- До першої гри деякі фахівці говорили, що «Динамо» та «Глазго Рейнджерс» сповідують два різні стилі гри. Я б так не сказав. Футболісти «Глазго Рейнджерс» віддають перевагу комбінаційному футболу, не люблять робити довгі передачі, що раніше було властиво шотландському футболу. Та й наставник у наших суперників - відомий бельгійський фахівець Філіпп Клеман. Він попрацював у різних країнах Європи та зміг прищепити своїм нинішнім підопічним досить грамотний, атакуючий футбол. Пам'ятаю, що навесні лише португальська «Бенфіка» вибила «Глазго Рейнджерс» з 1/8 фіналу Ліги Європи.

- Як би ви оцінили дії гравців «Динамо» у першому таймі?

- Динамівці намагалися грати в атаку, як вони діяли в іграх із «Партизаном». Матч вийшов дуже бойовим, було багато єдиноборств, але особливої ​​брутальності я не помітив. Більшість поєдинків за Шовковського, гравці «Динамо» проводять саме так. Гол Ярмоленка був досить гарним. Перехоплення в центрі поля та швидка флангова атака.

- А що сталося у другому таймі?

- «Глазго Рейнджерс» потихеньку почав перегравати наших футболістів. Гра була на зустрічних курсах, але динамівці, як мені здалося, почали захищати рахунок 1:0. Він був би для них чудовим, перед виїздом до Шотландії. Але на забитий м'яч гості, гадаю, награли.

Дмитро Вербинський Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 08 серпня 2024, 07:52 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня

Коментарі