Спаринг-партнер Усика назвав боксера, який здатний побити Олександра

Девід Аллен – про ймовірного переможця українського чемпіона

Англійський боксер важкого дивізіону Девід Аллен, який свого часу спарингував з Олександром Усиком, а також Тайсоном Ф'юрі, назвав ім'я боксера, здатного завдати Усику першої в його кар'єрі поразки.

Аллен виділив Мартіна Баколе, який нещодавно, зупинивши непереможеного американця Джареда Андерсона в бою на турнірі Riyadh Season USA, закріпив своє ім'я на вершині рейтингу WBA.

«Він (Баколе. - прим.) був настільки розслаблений, що, коли я спарингував із ним і проводив раунди, то не міг повірити, що людина такого розміру може завдати шість або сім ударів так добре, як він.

Я спарингував з усіма: Тайсоном Ф'юрі, Олександром Усиком, але ніхто з них не завдавав таких ударів, як він. Я ніколи не піддавався такій кількості різних ударів.

У мене немає жодних сумнівів, що Усик просто не зможе його перемогти. Баколе переможе Усика, я не сумніваюся. Він занадто великий і абсолютно йому не підходить. Я можу тільки уявити, що Чжан Чжілей завдасть йому неприємностей. Ф'юрі та Ентоні Джошуа теж, ні в кого немає з ним шансів», - заявив Аллен.

Раніше Девід Аллен звинуватив кут Тайсона Ф'юрі в поразці в бою з Олександром Усиком.

Юрій Остроумов Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 07 серпня 2024, 07:51 4

Олімпійський турнір із баскетболу відбудеться з 27 липня по 11 серпня