ФОТО. «Правильний вибір». Шевченко вручив золоті медалі команді Динамо U-19

Підопічні Ігоря Костюка виграли молодіжну першість чемпіонату України 23/24

6 серпня в Будинку футболу відбулася урочиста церемонія нагородження команди київського «Динамо» U-19, яка під керівництвом екс-гравця збірної України Ігоря Костюка стала переможцем чемпіонату України U-19 сезону-2023/2024.

У церемонії нагородження взяв участь президент УАФ Андрій Шевченко.

«Перш ніж ми перейдемо до нагородження, я хочу подякувати нашим захисникам та захисницям, що боронять нашу країну і завдяки яким ми можемо грати у футбол в Україні і проводити такі церемонії.

Я хочу привітати вас, хлопці, не лише з власне перемогою в минулому чемпіонаті! Я хочу привітати вас із з тим, що ви зробили правильний вибір, одягнувши футболку київського «Динамо». Футбольна школа «Динамо» відкриває великі перспективи, і я переконався в цьому на власному досвіді.

Перемога в чемпіонаті U-19 - велике досягнення, але це лише початок вашої кар'єри. І щоб кожна наступна ваша перемога була ще більш значущою, зараз вам потрібно буде робити нові кроки. Кожен із них буде набагато відповідальнішим та набагато складнішим. Тому до кожного нового кроку вам потрібно буде ретельно готуватися. В першу чергу - ментально. Вам потрібно чітко ставити перед собою нові завдання. І розуміти, як ви будете готуватися до них, як ви будете реалізовувати свій план. Це можуть бути завдання на найближчі роки, а можуть бути завдання на найближчий день, та навіть годину. Але головне - досягати їх. Вам допоможуть дисципліна, важка робота, віра в себе і головне - це бажання працювати на команду.

Я ще раз вітаю вас із з перемогою в чемпіонаті і бажаю вам гідно представити клуб і країну в Юнацькій лізі УЄФА. Зіграти так, щоб ми могли знову сказати - хлопці, ви - молодці!», - сказав Андрій Шевченко.

«Хочу побажати вам довгої професійної кар'єри і щоб перемога в чемпіонаті U-19 була найменшим досягненням в списку ваших титулів після закінчення кар'єри футболіста! Ваша перемога - дуже впевнена, адже в минулому чемпіонаті ви продемонстрували якісний футбол - на вашому рахунку найбільше забитих голів і найменше пропущених. Бажаю вам подальших успіхів і яскравих футбольних моментів!», - сказав динамівцям президент УПЛ Євген Дикий.

Футболісти, тренери та адміністративний персонал київського клубу отримали золоті медалі та спеціальний кубок переможця чемпіонату U-19.

ФОТО. Шевченко вручив золоті медалі команді Динамо U-19

Публикация от Dynamo Kyiv football academy (@fcdk.academy)

Данііл Агарков Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 01:59 1

Карло хоче, щоб український воротар залишився у клубі

Коментарі