Беленюк здивував рішенням завершити кар'єру. Відомо, коли піде зі спорту

Відомий спортсмен готовий завершити зі спортом одразу після ОІ-2024

Жан Беленюк, олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби та народний депутат України від партії «Слуга народу», зізнався, коли завершить спортивну кар'єру.

«Зараз мені складно уявити себе і державу через 5 років. На цей момент я активний спортсмен, але за тиждень, скоріше за все, вже йду на пенсію. Паралельно працюю в українському парламенті, тож мені точно є чим зайнятися у моменті. Хочеться закінчення війни на українських умовах. Відновлення нашої економіки. Повернення мільйонів українців додому, адже друге пов'язано з третім. Хочеться отримати гарантії безпеки від наших партнерів. Якщо по сусідству знаходиться такий ворог, як рф, яка буде постійно намагатися тебе вбити, то тільки серйозні гарантії безпеки дадуть нам змогу розраховувати на нормальне стабільне життя в нашій країні.

Тож наразі середньострокових планів не будую, адже невідомо, що буде за рік. Що вже казати за 5 років. Єдине, знаю, що спорт в моєму житті залишиться назавжди. Яка моя роль буде в ньому - це питання відкрите. Може, піду в бізнес. Може, буду займатися настільним тенісом», - сказав Беленюк.

7 серпня дворазовий олімпійський медаліст Жан Беленюк стартує на Іграх-2024 у греко-римській боротьбі у ваговій категорії 87 кг, медальні сутички - 8 серпня.

Дмитро Олійник Джерело: Чемпіон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 07:05 14

Перше місце у рейтингу зайняв легендарний Пеле

Коментарі