Вікторія УС: «У голові трохи тактики забракло, щоб зорієнтуватися»

У гребному слаломі українка вибула у чвертьфіналі у дисципліні байдарка-крос

Українська спортсменка Вікторія Ус завершила виступи на Олімпійських іграх 2024 у веслувальному слаломі. У дисципліні байдарка-крос Вікторія не зуміла потрапити у двійку найкращих в чвертьфінальному заїзді.

Після чвертьфінального запливу Вікторія Ус дала коментар щодо вильоту з Олімпіади, боротьби у 1/4 фіналу, оцінки свого результату та планів на майбутнє:

«Так, засмутилася, такі шанси були. У самому кінці не вийшло утриматися, бразилійка так добре мене збила та досягнула своєї мети. А я дуже розслабилася, виходить. Звісно, тактика, щоб зашкодити, щоб зробити конкурентці якомога незручніше, а потім шукати собі варіанти.

Старт був хороший, гонка була непоганою, але в кінці не вистачило. Я не очікувала, що вона настільки атакуватиме у кінці, можна було піти вперед більше, можна було продумати. Але вже кінець гонки, дуже важко. Сили були, але у голові трішки тактики не вистачило у плані того, щоб зорієнтуватися.

Чи вдалися Олімпійські ігри? Не сказала б, бо травма була, такий стресовий стан - не знаєш, як будеш виходити з нею, чи вийде взагалі змагатися. Звісно, класно, що я тут, ганяюся, але розумію, що все могло бути якомога краще. Але це спорт, травми трапляються у багатьох. Треба робити висновки та уникати травм.

Подальші плани? Зараз відновити спину, бо у багатьох травми повертаються і треба зробити все, щоб вона не повернулася. Відновити спину, а далі будемо бачити. У нас ще два етапи Кубки світу, побачимо, як буде спина почуватися. Бо зараз через адреналін, може, менше болю, а через кілька днів побачимо, як відреагує спина. Від цього будемо відштовхуватися і планувати далі».

Микола Степанюк Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 23:19 25

Швед продовжує домінувати у цьому виді програми