Шовковський розповів, за кого боротиметься Динамо у матчі відбору до ЛЧ

Головною мотивацією гравців київського «Динамо» будуть воїни та український народ

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Шовковський поділився очікуваннями від першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти шотландського «Рейнджерс»:

«Це третій рік повномасштабної війни в Україні. Минуло 10 років з часу першої агресії проти нашої країни. Тому, звичайно, багато негативних емоцій, багато емоцій, від яких неможливо позбутися. Вони залишаються в нашому житті і, напевно, залишаться назавжди. Наші бійці захищають наші будинки, роблять усе можливе, щоб футбол, як мистецтво, не зник з нашої країни. Тому можливість подарувати позитивні моменти (через вихід у Лігу чемпіонів) тим, хто бореться за нашу свободу, за нашу незалежність, для нас дійсно дуже важлива. Це безцінно, і ми щасливі, що можемо це зробити.

Ми не відокремлюємося від українського народу, української нації. Ми є частиною цього, і ми докладемо всіх зусиль у цьому матчі, щоб подарувати їм ці позитивні моменти. Очевидно, що ми не можемо грати в нашому рідному місті з нашою домашньою публікою. Тому ми вдячні всім людям, які приходять сюди, щоб підтримати нас».

Матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів відбудуться 6/7 та 13 серпня. Перший матч кияни проведуть на умовно домашній арені в польському Любліні, а відповідна гра пройде у шотландському Глазго.

Олексій Тіньков Джерело: Daily Record
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 серпня 2024, 13:12 83

У Ньоні пройшло жеребкування 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі