Олександр КЕМКІН: «Радий, що підписав контракт з Карпатами»

Воротар вже дебютував за нову команду в першому турі чемпіонату УПЛ

Після повернення до УПЛ футболісти «Карпат» в стартовому турі розійшлися миром в Рівному з «Вересом» - 0:0.

Воротар «зелено-білих» Олександр Кемкін ексклюзивно для Sport.ua розповів, який з ударів господарів був найнебезпечнішим:

«Це був мій дебют у львівській команді й звичайно, кортіло зберегти свої володіння недоторканими. В Рівному гостям довелося частіше захищатися, хоча не можна сказати, що перевага «Вереса» була відчутною. Зокрема, я чекав від господарів більш активного пресингу, оскільки цього не сталося, то в мене була можливість не тільки підігрувати партнерам по обороні, а й робити довгі перші передачі. Хочеться вірити, що «зелено-білі» з кожною грою будуть додавати, передусім, в атаці.

Що ж до ударів по моїм воротам, то небезпечними були щільні «постріли» Віталія Дахновського, які вдалося відбити. Заради справедливості слід сказати, що одного разу й я був не безгрішний, проте, на щастя, бразильський легіонер господарів Яго з вигідної позиції схибив.

Завтра проаналізуємо гру в Рівному з тренерським штабом, а потім розпочнемо підготовку до наступного календарного поєдинку з «Кривбасом». Я дуже задоволений, що підписав з «Карпатами» 3-річний контракт, впевнений, що це крок вперед в моїй кар'єрі».

Раніше головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував нічию з «Вересом».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 серпня 2024, 01:01 0

Перше місце у рейтингу зайняв легендарний Пеле