Магучіх розповіла, чому їй не вдалося взяти висоту 2,02 м на ОІ в Парижі

Ярослава зізналася, що трохи недопрацювала

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх прокоментувала завоювання золотої медалі Олімпійських ігор у Парижі у стрибках у висоту.

«В стрибках у висоту зараз сильні дівчата з України і з Австралії. Ми постійно змагаємося, але вдача була на нашому боці, маємо дві медалі. Це важливо в такий важкий час для нашої країни. Ми виборюємо нагороди, щоб потім ми мали можливість спілкуватися з міжнародними ЗМІ, розповідати про війну в Україні, що вона продовжується, і ми продовжуємо боротися за нашу незалежність.

На висоті 2,02 трішки було хвилювання, але я намагалась себе заспокоїти, що все буде добре. Вилітала із запасом, але трішечки недопрацювала. Тому є над чим працювати, є що вдосконалювати, щоб брати висоти вище.

Я встановила новий світовий рекорд на іншому стадіоні, але не можу сказати, що тут стрибати важче. Тим більше, що ми всі стрибаємо в однакових умовах. Тут новий стадіон, там трохи старіший. Доріжка була гарною. Я розраховувала, що стрибну вище. Але я щаслива, що маю золоту нагороду, це найважливіше.

Старт на 1500 м мені не завадив. Я вже звикла, що паралельно проводяться змагання. На це не треба звертати увагу», - сказала Ярослава на пресконференції.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 14:04 0

Поєдинок відбудеться 5 серпня 22:00 за Києвом

Коментарі