«Я незадоволений результатом». КОХАН – про бронзу на Олімпіаді 2024

Михайло виграв свою першу олімпійську нагороду

У Парижі тривають змагання Олімпійських ігор 2024 з легкої атлетики. Визначені переможець та призери у метанні молота серед чоловіків. Українець Михайло Кохан став бронзовим призером Олімпійських ігор 2024!

У найкращій спробі (у другій за ліком) українець метнув молот на 79.39 метри. Лише двоє спортсменів показали вищі результати. Ітан Кацберг із Канади взяв золото з дуже високим результатом (84.12 м), а срібну медаль завоював Бенце Халас із Угорщини (79.97 м).

Михайло поділився емоціями від свого виступу. Кохан виграв свою першу олімпійську медаль.

«Чи думав, що без 80 метрів буде медаль? Взагалі не думав. Думав, що 80 метрів - це буде шосте-сьоме місце. Бо в нас дуже багато сильних метальників молота. Але Олімпійські ігри, це дуже тисне на голову. А ще тут у нас коло відрізняється від інших нормальних. Воно мені не дуже до вподоби, бо я у своїй найкращій формі за рік знаходжуся: дуже сильний, швидкий, технічний. Але у фіналі не міг ніяк реалізуватися, бо запасу ого-ого було.

Результатом незадоволений, бо 79 метрів - це срібло. Звісно, до золота 84 метри, мені далеко, але срібло було б дуже гарно. Нарешті відкрили для себе новий рівень - медалі. Сподіваюся, у нас закінчилася та смуга з четвертими/п'ятими місцями», - сказав Кохан.

Дмитро Олійник Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 05 серпня 2024, 00:45 2

Ярослава виграла друге золото на Іграх-2024 для України