Анна РИЖИКОВА: «Зовсім трохи не вистачило»

Українська легкоатлетка – про старт на Олімпіаді в Парижі

Українська легкоатлетка Анна Рижикова прокоментувала виступи у кваліфікації бігу на 400 метрів із бар'єрами на Олімпійських іграх 2024 у Парижі:

Рижикова перед заключним бар'єром була третьою, що дозволяло їй напряму кваліфікуватися до наступного кола з бігу на 400 метрів з бар'єрами на Олімпійських іграх. Проте втримати позицію їй усе ж не вдалося. Атлетка фінішувала четвертою, а 55.13 с не вистачило для того, щоб добратися за часом.

Проте Рижикова, як і всі інші атлетки, завдяки нововведенням зберігає шанси на продовження боротьби в Парижі, адже попереду в них втішні раунди.

«Сьогодні зовсім трішки не вистачило для того, щоб пройти далі напряму. Сподіваюся, знайду ті дрібнички, які можна виправити, щоб завтра пробігти краще й пройти далі, - говорить Анна Рижикова. - Перед заключним бар'єром була третьою, але не вдалося втримати цю позицію. Чого не вистачило? Потрібно зробити менше кроків, побігти впевненіше й ризикнути. Завтра, у втішних раундах, уже нічого буде втрачати.

Перед Олімпійськими іграми вже почувалася добре. Був час відпочити, потренуватися, вийти з тієї ями, коли перехворіла й дещо втратила впевненість у собі. Адже вірила, що зможу поборотися за медалі в Римі й що всі хвороби - це щось другорядне й воно не вплине на мене. Тож так, упевненість у собі похитнулася. Подивимося, що мені зараз вдасться, але я працювала, готувалася й уся моя команда зробила все для того, щоб я була тут і виступила якомога краще».

Ольга НІКОЛАЄНКО із Парижа для ФЛАУ і Sport.ua

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 23:55 1

Джуліан Альфред стала чемпіонкою Олімпіади, Ша'Каррі Річардсон – друга

Коментарі