Дубль Цурікова та красиві голи пивоварів. Оболонь і Колос розписали нічию

Команди видали непогану гру у стартовому турі УПЛ

Як і минулого сезону, «Колос» та «Оболонь» зустрічалися в стартовому турі розіграшу Української Прем'єр-ліги. І тоді, і в матчі другого кола був зафіксований рахунок 0:0, ці матчі були єдиними в історії протистоянь, тому сьогодні команди мали можливість забити перший гол в очних зустрічах.

Проте перший тайм не надав враження, що це відбудеться. Так, команди намагалися, але особливо нічого в них не виходило. В «Оболоні» постійно бив здалеку Сергій Суханов, але внаслідок цих ударів м'яч просто прилітав в руки дебютанту Пахолюку.

Цікавим стало те, що в стартовому протоколі на позиції правого вінгера значився Дієго, а на поле вийшов Топалов. Очевидно, бразилець отримав пошкодження.

Впродовж тайму пошкодження отримували й інші гравці, медики часто виходили на поле, а Данило Карась так і не зумів дограти, вже на 18 хвилині поступившись місцем на полі Лук'янчуку.

Крім боротьби і травм, перший тайм запам'ятався ще класним голом Алефіренка після удару з-за меж штрафного, але приймав м'яч футболіст «Колоса» в офсайді, тому рахунок не змінився.

А от другий тайм вийшов вогняним. Спершу Андрій Цуріков на старті отримав пас від грузина Гагнідзе (або Гагно, як на футболці було написано) і з лівого кута воротарського точно пробив у праву дев'ятку.

Проте «Оболонь» не знітилася і швидко відповіла двома дуже красивими голами. Спершу суперударом з розвороту Черненко поклав м'яч з правого кута штрафного у дальній кут (обов'язково подивіться), а менш як за десять хвилин Слободян використав навіс Лук'янчука і в падінні ефектно головою відправив м'яч у праву дев'ятку.

«Колос» рвонув відіграватися і був дуже близьким до цього. Як Третьяков та Цуріков не забивали з метра в порожній кут воріт, відомо тільки їм. Проте Цуріков реабілітувався, все ж після рикошету опинившись на тій же точці, що і в першому забитому голі, і пробивши цього разу в нижній правий кут.

До кінця матчу рахунок не змінився, таким чином, команди набрали по першому заліковому балу в новому сезоні. В наступному турі вони гратимуть проти «Руха» та «Інгульця» відповідно.

Фото - ФК Колос

Українська Прем'єр-ліга. 1 тур

«Оболонь» - «Колос» - 2:2

Голи: Черненко, 59, Слободян, 67 - Цуріков, 48, 82

Попередження: Мороз, 52, Груша, 61 - Гагно, 38, Бондаренко, 90+3

«Оболонь»: Рибка - Дубко, Карась (Лук'янчук, 18), Курко, Мединський - Мороз, Слободян - Груша (Приймак, 65), Черненко (Вітенчук, 72), Суханов - Тарануха (Лях, 72)

«Колос»: Пахолюк - Лучкевич, Бурда, Бондаренко, Цуріков - Гагно, Харатін (Оріховський, 62), Демченко - Топалов (Третьяков, 62), Безбородько (Паулаускас, 62), Алефіренко (Велетень, 69)

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Стадіон: «Оболонь» (Київ)

ОБОЛОНЬ - КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 04 серпня 2024, 13:37 2

Українська легкоатлетка – про колишнього голову НОК України

Коментарі