Анна РИЖИКОВА: «Поведінка Бубки не викликає жодної поваги»

Українська легкоатлетка – про колишнього голову НОК України

Українська легкоатлетка Анна Рижикова розкритикувала колишнього очільника НОК України Сергія Бубку, який не відстоював позицію України на початку повномасштабного вторгнення росії у 2022 році:

«Сергій Назарович не мав офіційної посади у Федерації легкої атлетики України. Але був віцепрезидентом World athletics. І з цієї позиції точно міг би допомагати. Я не тримала його за руку, не знаю, що він там робив чи ні. У кожного на це є свої думки.

Але його поганий імідж міг негативно позначитися на команді України. І так, я дуже рада, що він зараз тримається осторонь від нас. Як спортсмена, його всі поважають. А як функціонера, як особистість... Торгувати з окупантами... Ви ж самі розумієте, це не викликає жодної поваги. І тому, якщо буде офіційне рішення з цього приводу, будемо жорстко розмовляти. Але поки офіційно не підтверджено причетність.

А тоді ми не отримали від нього підтримки, він довго мовчав. І Бубка втратив свій імідж. А імідж - це те, над чим працював кожен український атлет від самого початку повномасштабного вторгнення. Щоб нам вірили у світі».

Олег Дідух Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 серпня 2024, 13:45 18

Чемпіони країни свій перший офіційний матч нового сезону проведуть у Полтаві

Коментарі