КОВТУН: «Я найкращий з багатоборства в Європі, бо перші три місця – Азія»

Український спортивний гімнаст поділився емоціями після завершення виступу

Український спортивний гімнаст Ілля Ковтун поділився емоціями після завершення виступу:

«Це був дуже важкий і напружений фінал. Тут виступало багато титулованих спортсменів, які добре роблять вільні вправи. Серед них і олімпійський чемпіон, і Карлос. Тож мені треба було зробити все, що я можу, і я це зробив. На жаль, це знову четверте місце, але фінал був дуже класний.

У мене не було якихось думок, коли я виходив на арену. Я просто вийшов і зробив свою роботу. Тренерка сказала: «Викладись на всі 100%, все, що можеш зробити - зроби». Ми розуміли, що хлопці до мене зробили дуже гарно вільні вправи. І це було б дуже складно потрапити навіть на третє місце. Але я зробив все, що міг, став четвертим.

У багатоборстві я теж зробив все, що міг. Це спорт. Ти не можеш зараз прийти і сказати: «Дайте мені золоту олімпійську медаль». Всі тренуються на свій максимум. Я зробив свій максимум, хлопці - свій. Я став четвертим, це теж гарний результат. Я показав, що я найкращий спортсмен з багатоборства в Європі, бо перші три місця - це Азія. Це теж показово.

Ми розраховували ще на фінал на поперечині та на коні, але, на жаль, там я припустився помилки, впав на цих снарядах. Але мав фінал з багатоборства, і сьогодні - вільні вправи. Я вважаю, це дуже добре. Тепер будемо старатися показати добрий результат на брусах».

20-річний спортсмен за підсумками своєї програми показав четвертий результат з оцінкою 14.533. Золото виборов представник Філіппін Карлос Юло.

Олексій Тіньков Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 03 серпня 2024, 22:36 4

Українська команда перемогла у фіналі Південну Корею 45:42

Коментарі