Титулована Костевич та її тренер прокоментували фіаско на Олімпіаді-2024

Олена посіла 25-те місце у загальному заліку ОІ у кваліфікації зі стрільби з пневматичного пістолета

На Олімпіаді-2024 відбулася кваліфікація зі стрільби з пневматичного пістолета (25 м, жінки). Україну у змаганні представляла Олена Костевич, яка не зуміла пробитися у фінал, посівши 25-те місце у загальному заліку.

Після завершення виступів на Олімпійських іграх Костевич та її тренер Ігор Чередінов прокоментували результати стрільби.

Олена Костевич: «Я зробила все, що могла, на той день, коли виступала. Не хочу давати собі оцінку. [...] Гадаю, що тренер дасть оцінку всьому, ми поспілкуємося з ним, зробимо висновки та будемо дивитися далі вперед.

Ми тут всі в сльозах, всі претенденти, від яких щось очікували. Ми постійно були на змаганнях у топі, але це Олімпійські ігри. Гадаю, що всі були готові, всі тренувалися, і я готувалася багато до цієї Олімпіади. Ігри-2028? Можливо, не знаю поки що. Закінчили тут, а далі побачимо, як складеться».

Ігор Чередінов: «На тренуваннях все було добре, але зараз... Кількість Олімпіад психологічний стан не покращують. Не все склалося так, як ми планували.

Я б так не сказав, що [конкуренції бракує]. У нас були два навчально-тренувальні збори в Австрії, попрацювали. І на тренуваннях результати були на рівні світових рекордів. Не сказав би, що були якісь нюанси під час підготовки.

Це чисто психологічні моменти. Виходиш на старт - і наче вперше, що для мене, що для [Олени]. В якому вона стані? Переживає. Зробимо висновки і будемо готуватися далі. Олімпіада-2028 для Костевич? Ще чотири роки. Важко щось говорити, але будемо готуватися. Ні, немає [вікових обмежень], турок срібну медаль виграв у 51 рік».

Раніше Костевич не змогла вийти у фінал стрільби з пневматичного пістолета на дистанції 10 м. Також Олена та Віктор Банькін не пройшли у фінал мікст стрільби з пневматичного пістолета на цій же дистанції.

Данііл Агарков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 серпня 2024, 18:50 58

Гравець дав коментар після трансферу

Коментарі