Шалений тай-брейк. Сестри Кіченок не зуміли вийти до півфіналу Олімпіади

Людмила та Надія програли тандему Букша / Соррібес-Тормо з Іспанії

Українські тенісистки Людмила та Надія Кіченок не зуміли пробитися до півфіналу парного розряду олімпійського тенісного турніру 2024 в Парижі, який проводиться на кортах Ролан Гаррос.

У 1/4 фіналу українки у трьох сетах поступилися восьмому сіяному тандему Крістіна Букша / Сара Соррібес-Тормо з Іспанії.

Олімпійські ігри 2024. Пари. 1/4 фіналу

Крістіна Букша / Сара Соррібес-Тормо (Іспанія) [8] - Людмила Кіченок / Надія Кіченок (Україна) - 6:3, 2:6, [12:10]

На вирішальному тай-брейку Людмила та Надія перемагали 7:3, але програли 6 пойнтів поспіль. Українкам вдалося врятувати 3 матчболи, але з четвертого іспанки таки закрили матч.

Сестри Кіченок втретє у кар'єрі зіграли на Олімпіаді. У Ріо 2016 дівчата програли вже в першому раунді, а в Токіо 2020 дісталися до чвертьфіналу, де поступилися парі Вероніка Кудерметова / Єлена Весніна.

У півфіналі ОІ-2024 у столиці Франції іспанки зустрінуться з «нейтралками» Мірра Андрєєва / Діана Шнайдер, які у своєму чвертьфінальному протистоянні несподівано здолали другий сіяний дует Барбора Крейчикова / Катерина Синякова.

На Олімпіаді сестри Кіченок виграли у Ван Сіньюй / Чжен Сайсай та Даніель Коллінс / Дезіре Кравчик.

В України більше не залишилося представниць на олімпійському тенісному турнірі. 31 липня з одиночного розряду вилетіла Марта Костюк, яка у напруженому матчі програла Донні Векич.

Фотогалерея матчу Букша / Соррібес-Тормо - Кіченок / Кіченок

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 01 серпня 2024, 20:04 58

Людмила та Надія програли тандему Букша / Соррібес-Тормо з Іспанії

Коментарі