КОСТЮК: «Навіть не знаю, скільки подвійних помилок зробила»

Українська тенісистка прокоментувала перемогу над Марією Саккарі у 1/8 фіналу Олімпійських ігор

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над Марією Саккарі у 1/8 фіналу Олімпійських ігор 2024 у Парижі:

«Я за країну добре граю. Є ті, кому за країну грати складніше, нервують більше. Я такого не бачила. Підходила до Олімпіади просто як до турніру, і рада тому, як все складається. Починаю набирати форму, яка була близька до початку року. Використовую турнір не лише для того, щоб представляти країну, але й набирати форму. Поки що виходить.

Мені було набагато важче у понеділок. Не знаю, чому, бо у вівторок було набагато гірше. Можливо через те, що я не очікувала, що буде так спекотно - не знаю. Я готувалася до цієї спеки, випила ще у понеділок два літри води, щоб не було зневоднення. Не можу сказати, що сильно відчувала спеку - так, було важко, особливо у першому сеті м'яч летів, мабуть, сильніше, ніж у попередніх матчах.

Рада, що впоралася та змогла якось виграти цей матч. Поки не знаю, як, у мене ніколи в житті не було такого, як в 1/8 фіналу з подачею. Навіть не знаю, скільки подвійних помилок мала - не буду навіть дивитися. Можливо, зіграв фактор нервів, бо я почала матч впевнено, а потім не знаю, що зі мною трапилося. Обіграти гравчиню з топ-10 без подачі - це не топ досягнень у моїй кар'єрі.

Коли я виходила на матч, то знала, що гратиму проти Векич. Чесно кажучи, не знаю, кому я була б більше рада - Коко Гофф чи Донні. Але, думаю, на довгу і якщо брати рівень гравчинь, то мені краще, що потрапила Донна. Попри те, що на Ролан Гаррос я зіграла проти неї дуже жахливий матч, була у дуже поганій формі в голові, але матч все одно був дуже близьким. Налаштована на всі 100% і готуватимуся до матчу. Побачимо, як складеться, може, «олімпійська магія» спрацює.

У чвертьфіналі Олімпіади у столиці Франції Марта зіграє проти Донни Векич із Хорватії.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 30 липня 2024, 21:49 20

Пилип Акілов у 2022 році залишив окупований Маріуполь

Футбол | 31.07.2024, 10:23
Коментарі