Світоліна пояснила, чому програла 10-й ракетці світу на Олімпіаді-2024

Еліна не зуміла переграти Барбору Крейчикову у 1/8 фіналу Олімпійських ігор у Парижі

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала поразку Барборі Крейчиковій у 1/8 фіналу Олімпійських ігор 2024 у Парижі:

- Дуже засмучена, що тут сказати, більше нічого не можу додати. Дуже складна суперниця була. Дуже складно відновитися після вчора. Але боролася.

- Що не виходило?

- Вона непроста суперниця. Очікувала, що вона повернеться в матч, знайде якісь моменти, які допомагатимуть їй. Вона почала грати краще - і в нас почалася дуже важка гра. Сет був 7:6. Я не змогла отримати перевагу, на жаль. Але матч видався дуже складним. Десь я могла використати свої шанси, але, на жаль, не змогла в третьому сеті подавати, як хотіла.

- Спека більше допомогла вам чи суперниці?

- Я б не сказала, що мені щось допомагало сьогодні, бо почувалася дуже втомленою ще до матчу. Робила, що могла. Учора дуже емоційний матч видався. Ми були в однакових умовах, для всіх була спека. Але вона зіграла трохи легший матч, ніж я. Вчора тільки о 2-й ночі мені вдалося заснути. Не дуже багато часу було на відновлення. Але намагалася віддати всі сили. На жаль, не вистачило.

Коли граєш проти топ-гравчині, вона топ-10, виграла Вімблдон кілька тижнів тому. Дуже складний матч. Коли маєш маленькі шанси проти топ-гравця - треба їх використовувати. На жаль, я не змогла використати шанси в третьому сеті.

- Як ваша нога? Як почуваєтеся фізично?

- Зараз що вже казати. Є в мене моменти, які турбують. Треба працювати з цим.

- Тиснуло на вас, що ви призерка минулої Олімпіади?

- Ні, не було тиску з цього приводу взагалі. Для мене Олімпіада взагалі окремо, тому є тиск все одно. Але те, що здобула медаль в Токіо - навіть дало мені більше впевненості, що можу здобути ще одну. Тому не було тут тиску.

Данііл Агарков Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 липня 2024, 07:49 0

Дерек чекає перемоги українця нокаутом

Коментарі