Руслан РОТАНЬ: «Практично всі 48 годин відпочинку присвятили відновленню»

Тренер збірної України U-23 поділився очікуваннями від матчу проти Аргентини

Тренер збірної України U-23 Руслан Ротань поділився очікуваннями від матчу 3 туру групового етапу олімпійського футбольного турніру, в якому команда зіграє проти Аргентини U-23.

«Часу дуже мало, але інакше ми не можемо. Практично всі ці 48 годин присвятили тому, щоб відновити хлопців, бо ми були виснажені не лише у фізичному плані, але й емоційному. Гадаю, що хлопці відновилися, розуміємо, чекаємо на гру з Аргентиною.

Чого варто побоюватися в грі Аргентини? Це майстерність. Ця команда більш структурна у порівнянні з Марокко, яка, може, у технічному плані була й кращою, але у плані організації, не лише в атаці, але й в обороні Аргентина - дуже сильна збірна. Ми це чудово розуміємо і про це хлопцям сказав.

Пара центральних захисників? Немає вибору. Гадаю, нам зараз треба зосередитися не на тому, хто залишився, такий вже регламент, маємо прийняти цей турнір. Буде важкий матч - не лише тому, що потрібно буде працювати на оборону, але й у тому, як працювати з м'ячем.

Погодні умови - розуміємо, що буде ще спекотніше. Це треба теж брати до уваги і не дивитися на суперника, лише на себе, ставати кращою копією себе з кожним тренуванням та матчем.

Що стосується турнірної ситуації в групі і програшу Марокко за критерієм фейрплей, то ми вже програємо за цим аспектом. Матчі розпочинатимуться в один час, будемо тримати руку на пульсі та розуміти, як вони проходять. Ми не можемо казати гравцям діяти обережніше, бо це футбол, і є різні ситуації на полі. І сама ситуація диктує іноді, а потрібна картка відіграє ключову роль у досягненні результату. Це дуже важке питання. Але ми повинні все брати до уваги, бо у футболі немає дрібниць, вони вирішують все на футбольному полі».

Матч пройде 30 липня, початок о 18.00. Перед останнім туром чотири збірні набрали по 3 очки.

Олексій Тіньков Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 липня 2024, 20:11 0

Сміт-Роу перейде до іншої лондонської команди