Йожеф САБО: «Шкода, що Шахтар і Динамо не відпустили гравців на Олімпіаду»

Колишній тренер збірної похвалив українців за гру з Марокко

Колишній головний тренер київського «Динамо» та збірної України Йожеф Сабо був одним із тих, хто уважно стежив за перипетіями боротьби у другому матчі групового раунду Олімпіади-2024, в якому українська збірна перемогла Марокко - 2:1. Емоції від цієї гри він висловив кореспонденту Sport.ua.

- Наші футболісти - молодці, молодці і ще раз молодці. - радісно сказав Йожеф Йожефович. - Щоправда, можна сказати, що їм пощастило. У першому таймі поєдинку з Марокко підопічні Руслана Ротаня дуже добре зіграли. А от коли після вилучення Салюка стали грати удесятьох, то було важко. Але все одно - молодці. Все ж зуміли знайти свій шанс і скористатися ним.

- Перед останнім туром групового раунду турнірна ситуація скалась таким чином, що усі чотири учасники мають по 3 очки. Які ваші очікування від заключного матчу з Аргентиною?
- Що тут можна сказати… Звісно, я хотів би, щоб наші олімпійці виграли, адже нинішнє турнірне становище у групі повторює те, яке було у нашої національної збірної на недавньому чемпіонаті Європи. Тоді теж після двох турів у всіх команд була однакова кількість очок - по три. Аргентина - суперник непростий, у його складі грає кілька футболістів з національної збірної. Вже вкотре доводиться шкодувати, що наша олімпійська команда недорахувалася 4-5 провідних гравців із «Шахтаря» та «Динамо». Та все ж будемо сподіватись на те, що наші хлопці зуміють показати характер і здобути позитивний результат в історичній для нашої країни Олімпіаді.

Раніше відомий експерт Олег Федорчук відзначив якості, завдяки яким українці здолали команду Марокко.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 22:59 0

Іспанія виграла у Нідерландів з рахунком 2:1 у додатковий час

Коментарі