Олександр КУЧЕР: «Фесюн творив дива у воротах»

Український тренер – про перемогу над Марокко на Олімпіаді

Відомий український тренер Олександр Кучер прокоментував перемогу олімпійської збірної України над Марокко (2:1) у другому турі турніру Ігор-2024 у Парижі:

- Поклавши руку на серце, Україні пощастило чи справді команда Руслана Ротаня напрацювала на перемогу?
- Як Вам сказати... От у першій грі проти Іраку (1:2) нам не фартануло, а в матчі з Марокко - навпаки. Є результат, який був потрібен нашій команді. Повторюся, наші хлопці билися за перемогу і домоглися свого - це найголовніше. Перемогти в меншості в такому поєдинку - це дорогого коштує.

- Що було ключовим?
- Україна після картки Володимира Салюка не засіла в оборону наглухо, а все одно намагалася показувати атакувальний футбол. Тож на перемогу дійсно саме напрацювали. Ну і без частки везіння не обійшлося.

- У матчі проти Марокко на лаві запасних почав гру основний центральний захисник цієї збірної Максим Таловєров, який «привіз» пенальті з Іраком. Це дисциплінарне покарання від Ротаня?
- Мабуть, так, але важко сказати точно, бо відповісти на це питання може виключно Ротань, або ж представники його тренерського штабу. Тут потрібно бути всередині команди, щоб знати такі нюанси.

- Хто в поєдинку проти Марокко був найкращим у складі збірної України? Джокер Ротаня та автор переможного голу Ігор Краснопір?
- Взагалі не хотілося б когось виділяти персонально. Як на мене, перемогла саме команда. Билися за результат усі, хто був на полі. Не люблю когось виділяти, але Фесюн у воротах просто дива творив. Дуже хороша гра від Кирила.

Олег Дідух Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 20:05 123

Українці вирвали перемогу на дев'ятій компенсованій хвилині