Ротань оцінив історичну перемогу України U-23 на Олімпіаді

Тренер дав коментар після напруженого поєдинку

Наставник збірної України U-23 Руслан Ротань оцінив перемогу 2:1 у матчі 2-го туру олімпійського футбольного турніру проти Марокко U-23.

«Я вважаю, що треба віддати належне хлопцям, які добре налаштувалися, які навіть у меншості боролися за результат та здобули його. Залишився останній матч, де не треба дивитися, хто буде суперником. Ми побачили, що можна перемагати навіть національну збірну Марокко. В їхній команді є гравці національної збірної. І це урок для нашої команди, що можна всіх обіграти».

«Тепер - відновлення, бо важко через два дні на третій грати. Це важливо, і з нетерпінням чекаємо на зустріч з Аргентиною. Це буде наш маленький фінал. Але якщо гратимемо так, як у першому таймі з Марокко, то можна діяти з позиції сили».

«У другому таймі віддали багато сил, коли залишились у меншості. Але хлопці заслужили на перемогу для України, для наших воїнів. Вилучення? Це було подвійне покарання, але ви знаєте, як судять на цій Олімпіаді. Після того пенальті у першому матчі навіть питання ставити не потрібно. На це не треба зважати».

«Овацій ніяких не потрібно, просто робимо свою роботу», - сказав Ротань.

Україна перед останнім туром з Аргентиною (30 липня) набрала 3 пункти.

Іван Зінченко Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 07:48 6

Іменитий боксер відзначив Леннокса Льюїса

Коментарі