Володимир МИКИТИН: «Це ще добре, що Полісся пропустило лише двічі»

Екс захиснику збірної України не сподобалася гра поліщуків на євроарені

Колишній гравець національної збірної України Володимир Микитин в розмові з кореспондентом Sport.ua дав оцінку діям футболістів «Полісся» у вчорашньому програному матчі другого раунду Ліги конференцій з словенською «Олімпією» - 0:2:

- Відверто кажучи, я розчарований діями житомирської команди. Останнім часом експерти, журналісти в своїх коментарях твердили, що «Полісся» - третя сила в українському футболі, але до такого статусу йому ще дуже далеко.

- Що вам найбільше не сподобалося в грі «Полісся» в Любляні?
- Передусім, був відсутній чіткий план на гру. Я не помітив, за рахунок чого гості могли кинути виклик господарям, дії яких були збалансовані, простежувався вихід з оборони, перехід до наступальних операцій. Й добре, що поліщуки пропустили тільки двічі.

- Можливо, далося взнаки надмірне хвилювання, адже це був дебют «Полісся» в єврокубках?
- Не думаю, адже в складі поліщуків було вдосталь виконавців з міжнародним досвідом, маю на увазі Гуцуляка, Михайліченка, Сарапія. Проте, як не дивно, вони нічим не вирізнялися, ба більше, саме через їхню пасивність словенці забивали свої голи.

- Не був помітним на полі й ще один досвідчений гравець «Полісся» - Будківський.
- Пилип небезпечний біля воріт суперника, а вчора він перебував на голодному пайку. У виконанні гостей було не тільки обмаль ударів в площину, а й флангових передач.

- Найгірше, що в компенсований час поліщуки прогавили контрвипад «Олімпії» й пропустили вдруге.
- Це якраз той випадок, коли великі сили були кинуті на порятунок, а все закінчилося полоном.

0:2 - це ще не розгром, проте таку фору дуже складно відіграти. І по вчорашньому поєдинку важко сказати, що має статися, аби «Полісся» через тиждень взяло реванш з потрібним рахунком.

Надія на повернення в стрій дискваліфікованих Бабенка та Кушніренка? Нехай їм щастить, але ж і «Олімпія» також подбає, аби чимось здивувати поліщуків.

Раніше головний тренер «Полісся» Імад Ашур прокоментував поразку українців від «Олімпії».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 20:15 4

У вирішальному поєдинку змагатимуться Лівий берег і Минай