НХЛ. Скандальний генменеджер для Едмонтона, великі контракти форвардів

У Лізі триває затишшя після сезону

Після драфту та відкриття ринку вільних агентів клуби НХЛ перейшли у режим літнього відпочинку, тому маємо мінімальну кількість цікавих новин з Ліги.

- Едмонтон після поразки у фіналі Кубка Стенлі змінив генерального менеджера: Кена Холланда замінив Стен Боумен.

Нещодавно НХЛ дозволила Боумену повернутись до роботи після скандалу в Чикаго. Гравець Кайл Біч раніше звинуватив одного з відеотренерів Яструбів у сексуальних домаганнях. Повідомляється, що Боумен, під час роботи генменеджером Чикаго, знав про ситуацію, але разом з керівництвом клубу вирішив не повідомляти в поліцію і не робити жодних публічних дій.

За це Боумена та низку інших представників Яструбів з 2021 року усунули від роботи в НХЛ.

- Філадельфія підписала новий контракт з форвардом Тревісом Конечни. Гравець отримав договір на 8 років та 70 мільйонів. Минулого сезону гравець закинув 33 шайби та набрав 68 очок.

- Коламбус оголосив про призначення Діна Евесона новим головним тренером. Для аутсайдера НХЛ це третій наставник за чотири останні роки. Раніше фахівець працював з Міннесотою, яку чотири рази за чотири сезони виводив до плей-оф.

- Лос-Анджелес підписав новий контракт з форвардом Квінтоном Байфілдом. Гравець отримав договір на 5 років та 31,2 мільйона. Другий номер драфту-2020 минулого сезону набрав 55 очок у 80 матчах.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 07:51 6

Український нападник «Жирони» хоче перейти саме до «вовків»