Спортивний директор Руха пояснив, для чого клуб орендував Семотюка

Володимир Лапіцький розглядає додаткові варіанти підсилення команди

Спортивний директор львівського «Руха» Володимир Лапіцький прокоментував підписання півзахисника «Кривбаса» Владислава Семотюка:

«Владислав Семотюк добре проявив себе в УПЛ у складі «Кривбаса» та «Миная». Ми також знали про нього ще у часи його виступів за «Прикарпаття» у Першій лізі. Це дуже хороший футболіст.

«Рух» взяв Владислава в оренду, адже клубу потрібна якісна конкуренція на всіх позиціях, а у випадку із Семотюком - у центрі поля. Протягом сезону не можна виключати фактори травм, викликів гравців у національні та молодіжні збірні, тому нам потрібне було підсилення, щоб розширити обойму команди. Тоді як Владислав це саме той футболіст, якого ми шукали у центр поля. Сподіваємось, що Семотюку вдасться проявити себе у «Русі» в усій красі і він допоможе команді здобувати позитивний результат. Зараз все залежить від нього: якщо він добре себе зарекомендує, то ми задумаємось про підписання повноцінного контракту та трансфер гравця.

Це не перше наше підсилення цього літа і вже видно, як чудово вписався в ігровий малюнок команди Ігор Краснопір. Його голи у матчах проти «Вереса», «Кечкемета» та «Штурму» яскраво це демонструють. Ігор чудово працює на тренуваннях і помітно, як він викладається в підготовчому процесі. Колектив добре його прийняв і Краснопір швидко адаптувався у команді. Він швидко порозумівся з партнерами, персоналом і всі відзначають його скромність та вихованість - таким гравцям завжди раді у «Русі».

Ми розглядаємо ще різні можливості підсилення команди. Наш селекційний відділ на чолі з Олегом Гарасом активно переглядає футболістів різних профайлів і надає звіти тренерському штабу та керівництву клубу. Втім зазначу, що ми не будемо брати аби-кого, а підсилюватимемось лише якісними футболістами. У «Руху» є велика кількість власних талановитих вихованців і перспективної молоді. Віталій Пономарьов регулярно дає можливість проявити себе у першій команді гравцям з «Руху-2», команди U-19 та іншим вихованцям клубної Академії. Перед початком нового сезону хлопці мають змогу показати себе і довести, що вони заслуговують на ігровий час у чемпіонаті України».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 липня 2024, 07:51 6

Український нападник «Жирони» хоче перейти саме до «вовків»