СВІТОЛІНА: «Олімпійські ігри завжди були для мене особливою мотивацією»

Українська тенісистка – про виступ на Іграх у Парижі

Бронзова медалістка Олімпійських ігор в Токіо-2020 Еліна Світоліна поділилася очікуваннями від третьої в кар'єрі Олімпіади і наголосила, що в такий важкий час, коли в країні йде війна, виступати під синьо-жовтим прапором на головному мультиспортивному форумі чотириріччя має для неї особливе значення.

«Я маю досвід виступів у Ріо-2016 та Токіо-2020. Тож для мене це буде вже третя Олімпіада. Я дуже рада, що змогла повернутися на корт і маю можливість ще раз виступити на Іграх. Коли я тільки починала тренуватися після народження доньки, це було моїм першочерговим завданням. Ігри завжди були для мене окремою темою і особливою мотивацією. Адже тут я граю за свою країну! Для мене це дуже важливо, особливо в такий важкий час! Тому готуємось і працюємо. Сподіваюся, що Олімпіада складеться добре для мене, як і в Токіо», - сказала спортсменка.

Еліна Світоліна також згадала свій позитивний досвід виступів на Ролан Гаррос у столиці Франції. І відзначила, що для неї Париж комфортне місце для змагань.

«У мене дуже теплі стосунки з Францією. І я завжди мала тут потужну підтримку під час Ролан Гаррос. Багато українців будуть вболівати за нас на Олімпіаді. А це завжди дуже мотивує. Тому, впевнена, буде класно!», - додала українка.

Раніше українські тенісистки дізналися перших суперниць на Олімпіаді в Парижі.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 25 липня 2024, 12:37 12

Матчі першого раунду в обох розрядах відбудуться 27 і 28 липня