Костюк розповіла, з чим пов'язаний спад у її результатах після Штутгарта

Українка зізналася, що їй було складно звикнути до нового статусу

Перша ракетка України Марта Костюк розповіла, з чим був пов'язаний спад в результатах після виходу до фіналу на престижному турнірі в Штутгарті.

- Після фіналу в Штутгарті та загалом дуже насиченої першої частини сезону, наступний відрізок сезону вийшов не настільки яскравим. Було відчуття, що емоційно ви трохи переситилися і не отримуєте задоволення від того, що відбувається на корті. Як би ви прокоментували цю частину сезону і наскільки вдалося перезавантажитися після Вімблдону?
- Я можу сказати, що мені вдалося перезавантажитися. Я б навіть сказала, звикнути до нового статусу, в якому я перебуваю, тобто тенісистки топ-20, і особливо, статусу першої ракетки України. Звичайно, для мене це щось дуже нове, емоційне... З початку року в мене було багато нового досвіду і нових емоцій. Звісно, мені потрібен був час, щоб просто до цього всього звикнути і продовжувати рухатися у своєму темпі, який у мене був і який мені комфортний, і на цьому будувати свою кар'єру, свій теніс, свій шлях. Але наразі, і вже навіть на Вімблдоні, я почувалася набагато краще, ніж, скажімо, під час ґрунтового сезону, на початку трав'яного сезону. Сподіваюся, що кінцівка року буде ще кращою, ніж початок.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 21:55 51

Житомирська команда поразкою дебютувала на євроарені

Олімпійські ігри | 25.07.2024, 15:03
Коментарі