Суркіс відреагував на розгромну перемогу Динамо у відборі до Ліги чемпіонів

Президент київського клубу поспілкувався з прес-службою після матчу з Партизаном у Q2 ЛЧ 24/25

​23 липня відбувся перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 між командами Динамо та Партизан.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройшов на стадіоні Арена-Люблін. Гра завершилась із рахунком 6:2 на користь українського колективу.

Після завершення зустрічі президент київського клубу Ігор Суркіс поспілкувався з прес-службою:

- Ігоре Михайловичу, впевнена перемога в першому матчі. Очікували подібного?

- Я очікував, що команда вийде й буде боротися. Нас дуже турбувало, як це буде відбуватися. Ви знаєте, що «Партизан» їздив до росії, а росія не просто вбиває наших громадян, а вбиває наших дітей, жінок. Тому ця перемога була дуже важливою. Можу сказати, що вона була найважливішою за останні роки. Ми подарували радість нашим уболівальникам, тим, хто захищає нашу Батьківщину, наші родини. Слава Україні!

Я дуже задоволений, привітав хлопців. Дуже дякую вболівальникам, які прийшли на стадіон, також вдячний Президенту України, який дає нам можливість представляти країну на міжнародній арені в Європі. В Польщі нас дуже добре прийняли, ви бачили, як нас підтримували вболівальники. Тож футболу без підтримки керівництва країни могло й не бути. Ми будемо далі старатися грати якомога краще та проходити далі турнірною сіткою.

- «Динамо» пропустило першим, але потім голи посипалися на різний смак. Хоч і перша гра сезону, але ми побачили справжнє видовище.

- Ви самі бачили, в нас є глибина складу, і всі хлопці розуміють ту ігрову модель, яку пропонує Олександр Шовковський. Ті, хто виходив на поле, додавали по ходу гри. Прикрий гол, який пропустили на початку - таке буває, це футбол. Але хлопці впоралися з цим, і незважаючи на те, що пропустили другий необов'язковий м'яч, змогли забезпечити такий рахунок, після якого їдемо до Белграду більш-менш спокійними. Але розслаблятися не можна й повноцінно готуватися до наступної гри.

- Піхальонок дебютував в офіційному матчі, забив відразу, загалом підсилив гру...

- Піхальонок - це креатив, він може на футбольному полі все. Він може віддати пас, він може забити, він може відібрати м'яч.

Я ще раз хочу привітати з цією важливою перемогою. «Партизан» дуже нас розізлив, і ми здобули перемогу задля всіх наших воїнів, жінок, українських сімей. Сьогодні прийшли багато українців, підтримували нас із першої до останньої хвилини.

- Вболівальники несамовито підтримували команду протягом усього матчу. Чи відчувався баланс між глядачами та футболістами?

- Нас не підтримували так уже чотири роки, оскільки ми грали без глядачів. І сьогодні була неймовірна атмосфера, - сказав Суркіс.

Данііл Агарков Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 23:59 10

Наставник «Динамо» оцінив розгром над «Партизаном»

Коментарі