Владислав КАБАЄВ: «У нас було завдання виграти за всяку ціну»

Півзахисник «Динамо» – про важливу перемогу над «Партизаном»

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував перемогу над «Партизаном» у кваліфікації Ліги чемпіонів (6:2).

- Емоції вщухли одразу після фінального свистка. Готувалися до цієї гри, розуміли, проти кого граємо, що ця країна й цей клуб підтримують війну в Україні. Думаю, вболівальники і на стадіоні, і біля екранів телевізорів бачили, з якими емоціями ми вийшли на поле. І навіть забивши три-чотири мʼячі, ми не зупинялися, тиснули, хотіли подарувати хоч трохи позитивних емоцій усім уболівальникам, усім нашим Захисникам.

- У першому матчі сезону «Динамо» перемагає дуже переконливо - 6:2. Чи буває так?
- Так, краще не вигадаєш. Але ми провели хороші збори, плюс хороший подразник - команда із Сербії. Скажу за себе, що я на поле виходив дуже злим. Усе одно було, хто забʼє, адже в нас була задача виграти за будь-яку ціну. Якби ще не пропустили, будо б узагалі чудово, а так - є над чим працювати.

- Наскільки перший пропущений мʼяч вплинув на гру команди?
- Загалом, гра нам давалася, навіть незважаючи на цей безглуздий пенальті, який заробили у свої ворота. Але в нас і до цього були моменти, я пробивав, зокрема, ми тиснули. І в цей момент я взагалі не сумнівався ні в собі, ні в команді, що нам вдасться відігратися. Коли ми забили перший мʼяч, суперник «поплив», а в нас Ярмоленко завів команду, щоб ми продовжували тиснути й добивати їх. Вдалося забити ще до перерви.

У другому таймі дозволили «Партизану» більше володіти мʼячем, але все одно продовжували забивати - звідси й такий результат. Попереду ще матч-відповідь, і хочеться сказати ще більше зараз, але це вже буде після гри в Белграді, - сказав Кабаєв.

Матч-відповідь відбудеться 31 липня в Белграді.

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 20:01 4

На українця претендують «Арсенал» та «Челсі»

Коментарі