«Всі все розуміли до матчу». Бражко – про перемогу Динамо над Партизаном

Гравець «Динамо» оцінив підсумок зустрічі з сербською командою

Півзахисник київського «Динамо» Володимир Бражко поділився враженнями від першого поєдинку команди з «Партизаном» із Белграда у 2-му кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів, в якому підопічні Олександра Шовковського здобули велику перемогу з рахунком 6:2.

«Такий матч, з таким суперником - всі все розуміли до матчу. Звичайно, потрібна була перемога, і як можна більше забити, щоб був зазор перед матчем у відповідь. Вважаю, зіграли ми дуже добре, але не треба було пропускати два м'ячі - там пенальті, там такий сумбур був у штрафному майданчику. Але могли ще забивати. Тож будемо працювати, щоб у наступному матчі зіграти на нуль.

Чи була грубість у матчу? Звичайно. Це ж футбол, є агресія і спори, емоції. Але це все залишається на полі. Я себе контролював. Пенальті? Мені хотілося б дізнатися, чому не дивилися ВАР, коли вже на 2-й хвилині суперник завдав відвертого удару у берцову кістку. Я був шокований. Втім, потім я забив гол, віддав гольовий пас, ми забили 6 голів. Я був спокійний.

Чи вплинув пропущений гол з пенальті на настрій команди? Ми були впевнені в собі. Так, десь був шок. Але я по собі відчував, що ми обов'язково заб'ємо. Так все воно й сталося - пішло-пішло, момент за моментом та ми почали забивати. Вважаю, ми зіграли добрий матч. Єдине: треба працювати, щоб не пропускати.

Чи це найбільш знакова для мене гра на клубному рівні? Так. Проти такого суперника дуже хотілося якомога більше забити, не пропустити та виграти для всіх українців», - розповів Бражко.

Юрій Остроумов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 липня 2024, 01:59 38

Генеральний директор клубу Мілош Вазура прокоментував відміну заходів з Динамо

Коментарі