Капітан Динамо поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів з Партизаном

Буяльський упевнений, що команда буде готова

Хавбек «Динамо» Віталій Буяльський дав коментар перед першим матчем 2-го кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів проти «Партизана». Гра пройде 23 липня, початок о 21.00.

- Ви - один з тих гравців, які вже грали проти «Партизана» сім років тому. Чи можете порівняти команду суперника тоді й зараз?
- Так, я, дійсно, вже грав проти «Партизана». Пам'ятаю, у Києві була дуже хороша гра, ми сконцентровано грали і в обороні, і в атаці. А ось на виїзді у нас не все виходило - у першому таймі пропустили голи, але у другому переломили хід поєдинку на свою користь та перемогли.

Щодо завтрашньої гри, у нас відтоді майже повністю змінився склад. Головний тренер розповість, як ми будемо діяти та будувати свою гру в обороні та атаці. Якщо з перших хвилин і до останньої секунди будемо сконцентрованими, усе в нас буде добре.

- Крім вас, у 2017 році проти «Партизана» грали Георгій Бущан та Микола Шапаренко, а також Володимир Шепелєв, який через травму пропустить завтрашній поєдинок. У «Партизана» ж не залишилося жодного гравця, які тоді виходили на поле. Тобто, це зовсім інша команда?
- Це зовсім інша команда навіть у порівнянні з тією, що була два місяці тому, адже у чемпіонаті у них грали одні футболісти, а тепер прийшли інші, і на кожну позицію у них є нові футболісти, яких ми розбираємо індивідуально та командно вже протягом 3-4 днів. Тому, думаю, ми підготуємося на усі 120%.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 липня 2024, 11:07 2

Дніпровський клуб заробив на трансферах 8 футболістів, інші пішли безкоштовно